Työnhakijoille

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan joukkoomme. 

Käy katsomassa alta vapaat työtehtävämme tai jätä meille avoin hakemus.

Meille töihin?

Ilmoitamme avoimista tehtävistä Työmarkkinatorin ja Duunitori.fi:n verkkosivuilla. 

Voit myös jättää alla olevan työnhakulomakkeen kautta meille hakemuksen, mikäli etsit maanrakennusalan töitä. 

  Heavy Works työnantajana

  Työt sujuu niin kuin niiden kuuluu sujua, ja tekemistä on piisannut. Sekä on minusta työntekijänäkin pidetty hyvää huolta.

  Tästä on hyvä jatkaa luotettavan työnantajan kanssa eteenpäin! 

   

  Liity osaksi raskaiden töiden ammattilaisia

  Etsitkö töitä maanrakennusalalta, rakennusalalta, logistiikasta tai teollisuudesta? Meillä voi olla sinulle paikka auki! 

  Olemme vuonna 2019 perustettu kotimainen henkilöstövuokrausalan yritys, jonka koko toiminnan kivijalkana ovat ammattimaiset ja motivoituneet työntekijät. Olit sitten urasi alussa oleva nuori, alanvaihtaja tai pitkän linjan ammattilainen, meiltä löytyy töitä monenlaisille osaajille.

  Etsimme osaan tehtävistä valmiita ammattilaisia, mutta meillä on myös paikkoja tarjolla uransa alussa oleville henkilöille tai alanvaihtajille. Arvostamme ennen kaikkea ahkeruutta, luotettavuutta ja hyvää asennetta, joilla pääset alkuun jo pitkälle. Me perehdytämme sinulle loput!

  Monia mahdollisuuksia työuralle

  Kauttamme voit löytää esimerkiksi kesätyön tai loppuelämän työpaikan, kaikki on sinusta kiinni. Tarjoamme työntekijöille mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä eri toimialoilta ja kauttamme on mahdollisuus siirtyä myös suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

  Teemme työsuhteen alussa yhdessä työntekijän kanssa suunnitelman tavoitteista ja odotuksista työn suhteen. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta pystymme vastamaan työnhakijan odotuksiin sekä uratavoitteisiin hänen työsuhteensa aikana. Emme lupaile tyhjiä, vaan se tehdään mikä luvataan!

  Reilu ja arvostava työnantaja

  Meillä työntekijöiden arvostaminen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen on kaiken toiminnan lähtökohtana. Olemme säännöllisesti yhteydessä työntekijöihimme ja kyselemme mitä heille kuuluu. Kaikille työntekijöillemme nimetään työsuhteen alussa oma yhteyshenkilö, jonka saat kiinni puhelimitse tai sähköpostitse. Voit siis olla varma, että meillä työskennellessäsi et jää ikinä mieltäpainavien asioidesi kanssa yksin.

  Emme ole kaavoihin kangistunut toimija, vaan pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme entistä paremmaksi. Olemme verrattain pieni yritys, mikä tekee toiminnastamme ketterää ja voimme reagoida muutoksiin nopeasti. Otamme työntekijöidemme mielipiteet ja ideat huomioon heitä koskevissa päätöksissä ja olemme aina avoimia keskustelulle.

  Erilaisia etuja työntekijöille

  Maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, mutta valmiille ammattilaisille pyrimme neuvottelemaan jopa työehtosopimusta paremman palkan. Kaikki työntekijämme saavat lisäksi kauttamme laadukkaat työvaatteet sekä tarvittaessa työtehtävään vaaditut työkalut käyttöönsä.

  Työntekijöillemme on tarjolla vinkkauspalkkio, jonka määrää ei ole rajoitettu. Saat jokaisesta vinkkaamastasi henkilöstä, joka työllistyy Heavy Worksille 300 euroa, kun he ovat työskennelleet kolme kuukautta sekä yhteensä 480 työtuntia. 

  Ennen kaikkea saat kauttamme hyvät ja reilut työkaverit, joiden kanssa on mukava työskennellä ja viettää yhteistä aikaa mm. virkistyspäivillä. 

  © 2024 | Heavy Works Oy